Excite

Wél rehab voor Amy Winehouse

In 2008 zong Amy Winehouse nog dat ze zeker niet naar rehab zou gaan om van haar verslavingen af te komen. Twee jaar later denkt de zangeres daar heel anders over. En dat heeft een reden: haar nieuwe vriendje vindt haar geweldig als ze sober is, maar heeft aangegeven dat hij het uitmaakt als ze niet stopt met drinken. Voor Amy reden genoeg om wél eens in te checken.

Amy heeft nu een aantal weken een relatie met Reg Traviss, een Britse filmproducer. Qua uiterlijk lijkt hij wel wat op haar ex, Blake Fielder-Civil. Qua karakter en levensstijl totaal niet: waar de relatie tussen Blake en Amy vooral gebaseerd was op drugs en drank en wilde feesten, is haar relatie met Reg veel meer een ‘echte’ relatie.

Nu Reg heeft aangegeven dat ze met drinken moet stoppen, of dat hij anders weg is, doet Amy haar best om de fles te laten staan. Ze heeft zich inmiddels laten inchecken bij haar favoriete ziekenhuis, The London Clinic.

Haar familieleden, en dan met name haar vader, zullen erg blij zijn met deze nieuwe ontwikkeling. Zij zeuren Amy namelijk al tijden aan het hoofd om hulp te zoeken. Toen Amy nog een relatie had met Blake, was het bijna onmogelijk om tot haar door te dringen, maar nu er hulp van onverwachte zijde komt, lijkt het erop dat het misschien toch nog goed gaat komen met de zangeres.

Afbeelding: Flickr account nuflicks

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020