Excite

Welkom op Spotlight!

Het schrijversteam is intussen gevormd en bestaat uit drie jonge mensen met een scherpe blik op de actualiteit. We hebben ruime ervaring op het gebied van het spotten van nieuws en staan te popelen van deze site iets moois te maken.

We drukken u met alle plezier met het gezicht op de actualiteit. Houdt Rusland zijn gas achter, mag Obama zijn Blackberry houden of niet, verkoopt er iemand zijn ziel, hangt er iemand halfnaakt in een skilift, veroorzaakt Bush nog een laatste schandaal op zijn laatste dag in het Witte Huis: u hoort het via Spotlight.

Nu is dit verre van alles... We mogen er nog niet teveel over zeggen maar lichten toch een tip van de sluier op... Er worden plannen gesmeed om ook over allerhande reisnieuws en -tips, veel robuuste  auto's en moto's, trends en mode en nog veel meer gedurende de komende maanden meer kanalen te openen.

De boodschap luidt: regelmatige bezoekjes aan Spotlight lonen de moeite. U kan trouwens ook uw eigen nieuwsportaal opzetten via de MIX, waarmee u verschillende applicaties en news feeds zó opstelt als u het het overzichtelijkste vindt. Voeg daar nog het weerbericht en een flinke dosis favoriete links aan toe en u heeft aan de MIX eigenlijk voldoende.

Voor we te ver afdwalen: maandag is de première van Spotlight en zien we u graag terug verschijnen voor meer nieuws! We zien uw reacties tegemoet...

Lees verder op Spotlight!

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020