Excite

Wendy van Dijk, Karen van K3 en misschien zelfs Jordan zwanger

Zwangerschappen alom in de internationale showbiz. Presentatrice Wendy van Dijk kondigde vandaag aan drie maanden zwanger te zijn van haar tweede kindje. Ze is samen met haar vriend Erland Galjaard dolblij in verwachting te zijn. Wendy van Dijk heeft al een zoontje dat nu zes jaar is en Sem heet.

Karen van K3 verwacht ook een kindje, samen met Antony Van der Wee. De roodharige zangeres had het liever nog even stil gehouden. Vandaag ging Karen Damen naar de gynaecoloog voor een nieuw onderzoek. Ze had afgelopen maanden al meermaals in interviews te kennen gegeven dat ze erg graag mama zou worden. Op dit moment zijn de twee overblijvende zangeressen van K3 druk op zoek naar een derde lid.

Hoe het nu zit met Katie Price, vooral bekend als Jordan, weet niemand zeker. The Telegraph meldde vanmorgen dat ze drie maal positief had getest en dus in verwachting zou zijn. Dat nieuws kwam van een bron dicht bij het glamourmodel. Jordan komt de laatste tijd weer geregeld in het nieuws nadat ze haar relatie met Peter Andre verbrak om vrji snel daarop een nieuwe relatie te beginnen met kooivechter Alex Reid. Perez Hilton vroeg Katie rechtstreeks om commentaar toen hij de geruchten vernam. Haar antwoord: "Nee nee nee het is heeelemaal niet waar het ziet er naar uit dat ik op zo'n zwangerschapsstaafje zal moeten plassen om te bewijzen dat ik niet verloofd of getrouwd ben x". Begrijpe wie begrijpen kan.

Afbeelding: Reproductie

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021