Excite

Wendy van Dijk’s nieuwe serie volgend jaar op tv

De nieuwe serie van Wendy van Dijk komt volgend jaar op tv. Het gaat om de politieserie Moordvrouwen. Wendy neemt een van de hoofdrollen op zich. De opnames moeten nog beginnen.

Bij Carlo Boszhard en Irene Moors vertelde Wendy dat ze in augustus en september de opnames voor de serie zullen doen. Eigenlijk zou de serie al veel eerder op de buis verschijnen, maar toen bleek dat Wendy zwanger was van haar dochtertje, moesten de plannen tijdelijk in de ijskast gezet worden. Nu moet het er echter wel van komen en lijkt niets een succesvolle opnameperiode meer in de weg te staan.

Wendy geeft wel aan dat er nog wat twijfel bestaat over de naam van de serie. Joram Lürsen, regisseur van Alles is Liefde, zou zich daar echter mee bezig houden.

Voor Wendy zal het wel even spannend zijn om weer aan opnames te beginnen. Tijdens en na haar zwangerschap van dochtertje Lizzy is ze niet zoveel aan het werk geweest. De serie zal verschijnen bij RTL. De zender is namelijk van plan om meer eigen dramaproducties uit te brengen, aangezien die het goed lijken toe doen. Goede Tijden Slechte Tijden draait al jarenlang met succes en ook Gek op Jack scoort zo goed, dat er waarschijnlijk een tweede serie opgenomen zal worden.

Afbeelding: Flickr account andronicusmax

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018