Excite

Wes en Yo niet van plan om te scheiden

Wesley Sneijder en zijn vrouw Yolanthe Cabau van Kasbergen ontkennen met klem dat zij op het punt staan om te gaan scheiden. Deze geruchten verschenen de laatste weken steeds vaker in de Italiaanse kranten, omdat het Nederlandse sterrenkoppel voortdurend los van elkaar gezien zou worden.

Volgens de Italiaanse paparazzi was dit in de wittebroodsweken van Wesley en Yolanthe wel anders en was het koppel steevast bij elkaar. De kranten denken het daarom zeker te weten: Yolanthe is haar stervoetballer zat en wil het huwelijk verbreken.

Zelf ontkennen Wesley en Yolanthe alle geruchten. "Er is niks aan de hand," reageert de sterspeler van Internazionale tegen Bruno.nl. "Het zijn allemaal leugens." Ook Yolanthe zegt van niks te weten. "Ik ben nog erg verliefd op Wesley. Van een scheiding zal geen sprake zijn," aldus de voetbalvrouw en kersverse tv-presentatrice.

Wesley en Yolanthe trouwden in juli 2010 in het kerkje van het Italiaanse dorp Castel Monastero. Enkele weken daarvoor was Wesley met het Nederlands elftal nog als tweede geëindigd op het WK in Zuid-Afrika. Maar de zomer van 2011 kan wel eens minder florissant verlopen voor de kleine middenvelder.

Niet alleen in Italië, maar ook in Nederland gingen eerder geruchten over een breuk. Paragnost Peter van der Hurk, wie kent hem niet, voorspelde in januari dat 2011 het jaar zou worden van de scheiding van Wesley en Yolanthe. Van den Hurk deed zijn uitspraak in het RTL-programma Life 4 You.

Afbeelding: Flickr, gebruiker UK in Italy

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020