Excite

Wesley draagt tatoeage van Yolanthe op buik

Yolanthe’s hoofd staat levensgroot getatoeëerd op de buik van echtgenoot en prof-voetballer Wesley Sneijder. De twee werden vastgelegd op de foto terwijl ze samen vakantie aan het vieren waren in het Franse Saint-Tropez.

Op de foto is het nieuwste kunstwerk van Wesley Sneijder goed te zien. Terwijl hij de zee uitkomt, is er op zijn buik een levensgrote afbeelding van vrouw Yolanthe weergegeven. Dat de liefde geheel wederzijds is, blijkt wel uit het feit dat Yolanthe haar man vorig jaar met een soortgelijke actie heeft verrast. Op haar rug is van haar schouder tot haar middel in het Spaans te lezen: 'Te Agradezco dios por Wesley’, ofwel 'Ik dank God voor Wesley'.

Voor Wesley is dit niet zijn eerste tatoeage. Hij heeft zijn lichaam al met meerdere kunstwerken versierd. Zo draagt hij ook een tatoeage gewijd aan zijn zoontje Jesse, afkomstig uit zijn eerste huwelijk.

Yolanthe en Wesley ontmoetten elkaar in 2009 en trouwden vorige zomer in het Toscaanse stadje Castelnuevo Berardenga onder grote publieke belangstelling. De beelden van het huwelijk werden live uitgezonden op SBS 6. Sneijder was net gescheiden van zijn eerste echtgenote toen hij opnieuw zijn ja-woord gaf aan Yolanthe. Voor haar was het haar eerste huwelijk, nadat zij eerder het huis in Volendam had verlaten dat ze deelde met volkszanger Jan Smit. Ook deze breuk verliep onder grote publieke belangstelling.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020