Excite

Wesley en Yolanthe konden Koefnoen wel waarderen

Wesley Sneijder en Yolanthe Sneijder-Cabau van Kasbergen hebben hartelijk kunnen lachen om de persiflages en grappen over henzelf in Koefnoen. Vooral de scène waarin acteur Owen Schumacher als Wesley een schilderijtje probeert op de hangen, viel bij het stel in de smaak.

‘Toen de camera uitzoomde, bleek dat hij op mijn schouders stond,’ aldus Yolanthe. ‘We lagen beide in een deuk.’ Volgens Yolanthe heeft haar echtgenoot sowieso geen gebrek aan zelfspot. ‘Hij gaat toch ook bij Jack van Gelder op schoot zitten? En op het Museumplein bij de huldiging van Oranje zat hij in de nek van Dirk Kuyt!' De brunette laat verder dat Wesley zichzelf soms nog erger op de korrel neemt dan Johan Derksen doet. ‘Maar dat ziet niemand.’

Afgelopen zomer werd door de AVRO het nieuws verspreid dat de omroep een realitysoap ging maken over het leven van het pasgetrouwde stel. Achteraf bleek het bericht een publiciteitsstunt, waarmee aandacht werd gevraagd voor het persiflageprogramma Koefnoen. De omroep werd aangeklaagd door de voetballer en de presentatrice, maar inmiddels is alle onenigheid uitgepraat.

Yolanthe en Wesley zijn momenteel veel in het nieuws vanwege onenigheid met de Class Company, over de kosten van hun huwelijk eerder dit jaar. Volgens het koppel zijn er kosten gemaakt zonder hen weten. Vandaag werd bekend dat ook dat geschil waarschijnlijk is opgelost: Wes en Yo zullen het enorme bedrag alsnog ophoesten. In totaal zou het driedaagse huwelijksfeest bijna anderhalf miljoen gekost hebben.

Afbeelding: Koefnoen


Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020