Excite

Wesley en Yolanthe krijgen Italiaanse bruiloft

Wesley Sneijder en Yolanthe Cabau van Kasbergen hebben de details van hun bruiloft niet heel lang geheim kunnen houden. Omdat ze er zeker van wilden zijn dat al hun familieleden en vrienden aanwezig konden zijn bij het geplande sprookjeshuwelijk, hebben ze de datum verklapt. Ook is de locatie bekend: de twee zullen elkaar het ja-woord geven op een romantische plek in Toscane.

De twee zullen in het derde weekend van juli trouwen, vlak na het WK in Zuid-Afrika. Qua timing zitten ze precies goed: ze trouwen net na Johnny Heitinga. Die zal een week eerder trouwen met Charlotte Zenden, de zus van voetballer Boudewijn Zenden.

Om hun bruiloft helemaal tot in de puntjes te verzorgen, hebben de voetballer en actrice/presentatrices weddingplanners ingehuurd. Zij regelen alle zaken voor het stel. De belangrijkste zaken worden natuurlijk door henzelf bepaald. Zo zouden ze al een Italiaans castillo bezocht hebben om te kijken of dat een goede locatie zou zijn voor de bruiloft. Vorige week gingen Yolanthe en Wesley al in ondertrouw op het stadhuis in Amsterdam. Met name voor Wesley was dit een spannend moment. Het gebeurde gewoon bij een loketje, maar hij vond het wel iets hebben.

Wesley vroeg Yolanthe in december ten huwelijk. De twee waren toen net een paar maanden samen. Ze kwamen beiden uit een relatie. Yolanthe was voor die tijd ruim twee jaar samen met Jan Smit en Wesley was getrouwd met zijn jeugdliefde Ramona, met wie hij net een kindje gekregen had. Ramona is overigens niet uitgenodigd voor de bruiloft, maar jammer vind ze dat niet. Zij en Wesley waren uit elkaar gegroeid en ze gunt het aanstaande bruidspaar alle geluk. Ze heeft zelfs regelmatig contact met Yolanthe en heeft zelf inmiddels ook een (prille) nieuwe liefde. Het bijwonen van het huwelijk van haar ex lijkt haar echter niets: ‘Dat is toch vreemd!’

Afbeelding: sevendays.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020