Excite

Wesley praat wél over Yolanthe!

Waar Yolanthe in bijna alle talen zwijgt over haar relatie met voetballer Wesley Sneijder, is Sneijder zelf wat spraakzamer. Hij vertelt hoe de vork nu echt in de steel zit tussen hem en de ex van Jan Smit.

Direct nadat de breuk tussen Jan Smit en Yolante Cabau van Kasbergen naar buiten kwam, werd Yolanthe gespot met Wesley Sneijder. Op een moment dat ze zich onbespied waanden, zoenden ze elkaar in een parkeergarage. Vanaf dat moment werden Yolanthe en Wesley steeds vaker gespot en leek het steeds meer voor de hand liggend dat de twee een relatie hadden. Mogelijk zou deze relatie zelfs de oorzaak zijn geweest voor de breuk tussen Jan en Yolanthe.

Inmiddels weten we dat dat waarschijnlijk niet het geval is, maar de vraag blijft nog wel: wat hebben Wesley en Yolanthe met elkaar? Volgens Wesley hebben de twee op dit moment nog geen relatie, maar hebben ze wel regelmatig contact met elkaar. Hij belt haar regelmatig op en daarnaast proberen ze elkaar regelmatig even te zien. Sneijder staat in ieder geval wel open voor een relatie met de donkere schone: “Yolanthe is erg lief en vooral zorgzaam. Ik sluit niet uit dat we in de toekomst een relatie krijgen.”

Vooralsnog zijn beide BN-ers dus nog vrijgezel, maar uitgaand van Wesleys opmerkingen hoeft dit niet heel lang meer te duren!

Afbeelding: Schlagerij.clint.be

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021