Excite

Wesley Sneijder wordt vereerd als een god

In Nederland is Wesley Sneijder een zeer populaire voetballer. Vooral zijn optreden bij het afgelopen WK in Zuid-Afrika heeft zijn imago veel goeds gedaan. Maar in zijn woonplaats Milaan is het allemaal nog veel erger, zo vertelt de moeder van Wesley in het vrouwenblad Margriet. Volgens moederlief wordt de kleine voetballer in Italië aanbeden als een god!

De moeder van Wesley, Sylvia Sneijder, zou haar zoon het liefste wat meer voor haarzelf willen hebben. Maar daar heeft de baltovenaar het veel te druk voor. "In Milaan merk je pas hoe beroemd de voetballer is. Massa's mensen klampen hem aan en willen met hem op de foto. Hij kan daar niet normaal over straat lopen," vertelt ze aan Margriet.

Vooral voor haar kleinzoon vindt Sylvia het lastig. "Hij moet zijn vader toch met de hele wereld delen." Sylvia past één keer in de week op de kleine. "Hij is wel bij alle belangrijke momenten in Wesley's leven. Zodat hij zijn vader en familie geregeld ziet."

Maar gelukkig is er ook goed nieuws te melden. Zo kan Sylvia goed opschieten met de vrouw van haar zoon. Ze omschrijft Yolanthe als een echt familiemens. "Ze koopt cadeautjes en kookt voor iedereen. Ik heb een warme band met haar." Het volledige interview staat deze week in de Margriet.

Afbeelding: Flickr, gebruiker alemaxale

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020