Excite

Westlife neemt emotioneel afscheid

Maar liefst 80.000 fans waren getuige van het allerlaatste concert van de Ierse boyband Westlife bij het afscheid in Croke Park in Dublin. Na veertien jaar samen te hebben gewerkt namen Nicky Byrne, Mark Feehily, Kian Egan en Shane Filan afscheid van hun fans. Dat afscheid viel de bandleden zwaar, zo schrijft de Engelse tabloid The Sun.

Westlife fans

Een emotionele Mark zei tegen het publiek: “We zijn enorm dankbaar dat we dit met jullie kunnen delen. Veertien jaar lang hebben de Westlife fans al onze dromen uitgebracht, deze avond is voor ieder van jullie. Onze fans betekenen zoveel voor ons. Jullie steun is er altijd geweest.”Shane voegde toe dat hij de avond nooit zal vergeten: “Dit zijn de momenten die we voor altijd bij ons zullen dragen.”

Familie

Ook de families van de Westlife leden speelden een rol in het afscheidsconcert. Tijdens de ballad ‘Queen of My Heart’ betraden hun familieleden het podium, waarop de heren tegen hun tranen moesten vechten. Nicky bedankte de 160.000 fans die de twee afscheidsoptredens hebben bezocht, alsmede de duizenden fans die het concert live volgden in bioscoopzalen wereldwijd.

Emoties

Sommige fans kunnen nog steeds niet geloven dat de mannen van Westlife een punt zetten achter hun tijd bij de boyband. De emoties liepen dan ook in het publiek hoog op. Huilende fans vertelden The Sun dat Westlife altijd een belangrijk deel is geweest van hun leven. De Westlife zangers blijven werken in de muziek: Shane heeft al aangekondigd een solocarrière te willen opstarten. Westlife verkocht onder management van Simon Cowell meer dan 44 miljoen albums wereldwijd.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020