Excite

Westlife-zanger Brian McFadden en Delta Goodrem uit elkaar

Brian McFadden en verloofde Delta Goodrem zijn uit elkaar. De twee leerden elkaar kennen in 2007 en verloofden zich in 2008. Ze brachten samen een verklaring uit met de mededeling dat ze samen besloten hadden om uit elkaar te gaan en dat de breuk geheel vriendschappelijk verlopen was.

Voor Brian McFadden is het een tweede breuk; hij was eerder getrouwd met Kerry Katona, voormalig lid van Atomic Kitten, en kreeg met haar twee kinderen. Na een paar jaar bleek de relatie onhoudbaar en gingen ze uit elkaar. Toen Brian Delta leerde kennen, verhuisde hij voor haar zelfs naar Australië, waar hij op het moment nog woont. Opvallend is dat hij haar leerde kennen toen ze samen het duet Almost Here zongen, dat ging over de scheiding van Kerry en Brian. Zij gingen met ruzie uit elkaar en hadden vorig jaar op Twitter nog een aanvaring, waarbij Brian Kerry vergeleek met een varken.

Via Twitter liet de voormalige Westlife-zanger weten dat hij altijd van Delta zal blijven houden en dat ze een echte engel is. Ook vraagt hij om wat tijd. De breuk zou te wijten zijn aan het feit dat de twee uit elkaar gegroeid zijn. Brian heeft inmiddels een aardige carrière opgebouwd in Australië, terwijl Delta een groot deel van het jaar doorbrengt in Los Angeles, om haar vierde album op te nemen.

Delta heeft nog niet publiekelijk gereageerd op de breuk.

Afbeelding: Flickr account Southern_Comfort

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020