Excite

Whitney Houston is blut

Een dreigend persoonlijk drama voor Whitney Houston. De zangeres en actrice is volgens bronnen haar fortuin kwijt, waaronder de maar liefst honderd miljoen dollar opbrengst van haar platencontract. De situatie is zelfs zo schrijnend, dat Whitney zonder hulp van vrienden haar huis al kwijt zou zijn geraakt. Ondertussen wordt ze op de been gehouden door vrienden en haar platenlabel Arista.

Voorschotjes

Arista zou Whitney Houston op dit moment een voorschot hebben gegeven op een nog niet verschenen album. Ze wordt verder onderhouden door enkele grote bazen in de muziekindustrie. De financiële situatie van de ex van Bobby Brown is erbarmelijk. De zangeres vraagt haar contacten om kleine leningen, zo zou ze een vriend hebben gevraagd om een bedrag van honderd dollar. Volgens een bron is het alleen dankzij de hulp van anderen dat ze nog een dak boven haar hoofd heeft.

Houston ontkent

Een woordvoerder van Whitney Houston ontkent dat de zangeres een moeilijke financiële tijd doorgaat. Haar zorgen zouden liggen bij de opnames van haar nieuwe film Sparkle waarvan ze ook een deel van de productie op zich heeft genomen. Haar rol in de film wordt gezien als de comeback van Whitney op het witte doek. Sinds de film The Preacher's Wife in 1996 heeft Houston zich voornamelijk gericht op haar muzikale carrière. Met het contract van honderd miljoen dollar bij haar platenmaatschappij verbond ze zich aan het maken van zes albums. Het geld dat ze daarvoor ontving zou op dit moment al uitgegeven zijn.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020