Excite

Whitney Houston overleden

Zangeres en actrice Whitney Houston werd zaterdagmiddag door haar bodyguard dood in haar hotelkamer aangetroffen in het Beverly Hilton in Los Angeles. Om 15.55 uur lokale tijd werd ze doodverklaard. De doodsoorzaak van Whitney Houston is niet bekend gemaakt, maar naar verluidt is de popdiva verdronken in bad.

Whitney Houston en drugs

Whitney Houston leed aan een jarenlange drugsverslaving, maar er zijn geen drugs aangetroffen in de hotelkamer. De website TMX meldt dat er wel verschillende medicijnen zijn gevonden, die bijgedragen zouden kunnen hebben aan de mogelijke verdrinkingsdood van Houston. Volgens de politie werd de zangeres op de vloer van haar hotelkamer aangetroffen, waar ze werd gereanimeerd. Het onderzoek naar de doodsoorzaak is nog in volle gang.

Uitreiking Grammy’s

Whitney Houston was in Los Angeles voor de uitreiking van de Grammy Awards, de belangrijkste muziekprijzen van Amerika, die zondag worden uitgedeeld. In het hotel Beverly Hilton, waar Whitney overleed, werd gisteravond nog wel een pre-Grammy feest gegeven waarbij vele prominenten aanwezig waren. Het Grammy Awards evenement zal vanavond een ingetogener karakter hebben dan andere jaren. Ook zal er stilgestaan worden bij het plotselinge overlijden van de zangeres, maar voor een eerbetoon is de vreselijke gebeurtenis nog te vroeg.

Laatste optreden Whitney Houston

Vrijdagavond trad Whitney Houston nog op met haar collega Kelly Price. Samen zongen ze het lied Yes, Jesus Loves Me waarbij iemand met een telefoon opnames maakte. Dat zijn de laatste bewegende beelden van de diva. In de zomer zal de film Sparkle verschijnen waarin Whitney Houston een rol speelt en tevens een deel van de productie op zich heeft genomen. De opnames waren pas geleden afgerond.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020