Excite

Wibi Soerjadi betrokken bij een ongeluk

Pianist Wibi Soerjadi is afgelopen vrijdag betrokken geweest bij een verkeersongeluk. Hij werd aangereden door een Russische vrachtwagenchauffeur. Zowel de pianist als de vrachtwagenchauffeur liepen geen ernstige verwondingen op. Wel was er heel erg veel blikschade.

Wibi Soerjadi was op weg naar het ziekenhuis toen het ongeluk plaatsvond. Hij ging naar het ziekenhuis om zichzelf te laten onderzoeken. Hij heeft problemen met de linkeroorzenuw en sinds kort zelfs ook aan de rechterkant. Door deze problemen heeft hij enkele concerten moeten afzeggen. Het ongeluk was voor hem de zoveelste keer dat hij pech had. De lichamelijke problemen van Wibi Soerjadi kunnen alleen worden verholpen door absolute rust en het gebruik van de juiste medicatie. Hij zal zijn concertreeks hervatten op 10 april.

Wibi Soerjadi begon al met het bespelen van de piano toen hij elf jaar was. En op 15 jarige leeftijd won hij zijn eerste prijs tijdens het Prinses Christina Concours in Den Haag. Later is hij gaan studeren op het Sweelinck Conservatorium in Amsterdam. Hij rondde zijn studie af met de hoogst haalbare cijfers. In zijn carrière heeft hij veel muziekstukken gecomponeerd. Ook heeft hij veel verschillende onderscheidingen mogen ontvangen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020