Excite

Wie heeft de grootste?

De website Target Map heeft wereldwijd de gemiddelde lengte van de penis in kaart gebracht. Het gaat dan om het geslachtsdeel 'in erectie, niet in rusttoestand', weet het Algemeen Dagblad te melden, en om 'gemiddelde afmetingen'.

Uit de kaart blijkt dat de mannelijke bevolking van Congo-Brazzaville het rijkst is bedeeld, met een lid van 17,93 centimeter. Ook Ghana scoort hoog met 17,31 centimeter. Opvallend op de kaart zijn volgens het AD wel de vele grijze vlekken in Afrika. Van die landen konden geen cijfers worden verzameld. Ook Zuid-Amerika herbergt enkele reuzen. Zo is de gemiddelde penislengte in Venezuela zo'n 17,03 centimeter.

De Nederlanders vormen een stevige middenmoot met een gemiddelde van 15.87 cm. Dat is net ietsje langer dan onze zuiderburen, die het doen met een gemiddelde van 15,85 centimeter. Maar Nederlanders steken al bijna met kop en schouders uit boven de Duitsers, die niet verder komen dan 14,84 centimeter.

'Klein maar dapper' gaat hopelijk op voor de Aziaten. Zij scoren namelijk het laagst. Zo halen de Zuid-Koreanen krap 9,66 centimeter. Van hun eeuwige rivalen uit Noord-Korea zijn volgens het AD geen cijfers bekend. Ook India, toch het land van de Kama Sutra, komt niet ver met slechts 10,24 centimeter, net als China (10,89 centimeter).

De wereldkaart is hier te vinden.

Afbeelding: Flickr account notfrancois

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021