Excite

Wie komen er op het feestje?

De Britse prins William en zijn verloofde Kate Middleton hebben maar liefst 1.900 mensen uitgenodigd voor hun huwelijk op 29 april. Officiële bronnen binnen het Britse koningshuis hebben dit zondag bekendgemaakt.

De uitnodigingen voor het huwelijk in de Westminster Abbey gingen afgelopen woensdag en donderdag de deur uit. Er zijn onder meer duizend vrienden en kennissen en vijftig leden van het Britse koningshuis uitgenodigd, evenals veertig 'collega's' van buitenlandse vorstenhuizen en zo'n 200 politici.

De receptie in Buckingham Palace na de huwelijksvoltrekking wordt heel wat bescheidener: daar mogen maar zeshonderd gasten naar toe. De helft daarvan mag daarna aanschuiven aan het diner in het paleis.

Volgens de Britse tabloids zal Sarah Ferguson daar overigens niet bij zijn. De tante van prins William is niet gewenst op het huwelijk. Fergie was destijds goed bevriend met prinses Diana. Haar dochters Beatrice en Eugenie worden wel verwacht. En heb je zelf nog geen uitnodiging ontvangen? Geen nood, de exacte namenlijst is verder nog niet bekend.

Afbeelding: Flickr account oldmaisonblogspotcom

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020