Excite

Wie volgt Sacha de Boer op?

Tien jaar lang presenteerde Sacha de Boer naast Rob Trip het Achtuurjournaal. Per 3 mei stapt de presentatrice en journaliste op bij de NOS om meer tijd te besteden aan haar passie naast de journalistiek: fotografie. De grote vraag is nu: wie gaat Sacha de Boer opvolgen bij de Achtuurjournaal?

Eva Jinek in Achtuurjournaal

Eva Jinek wordt door journaalkijkers het meeste genoemd als mogelijke opvolger van Sacha de Boer. Dat is natuurlijk niet vreemd. Eva Jinek heeft veel ervaring als presentatrice van nieuws en komt bovendien bij de NOS vandaan. Volgens de presentatrice zelf is er absoluut geen sprake van een terugkeer naar de zender waar ze ooit als stagiaire begon. “Ze doet bij WNL nu precies wat ze wil doen,” weet het Algemeen Dagblad.

Annechien Steenhuizen

De runner-up in populariteit is Annechien Steenhuizen. Steenhuizen presenteert nu het nieuws om 18.00 uur en is verder veel te zien bij NOS op 3. De journaliste begon ooit bij RTL Nieuws en kwam via RTV Utrecht terecht bij de NOS. Verschillende media noemen de 35-jarige presentatrice de meest waarschijnlijke opvolgster van Sacha de Boer.

Rik van de Westerlaken

Hoewel de meeste mensen graag een vrouw zien als opvolger van Sacha de Boer, noemde RTL Boulevard Rik van de Westelaken als mogelijke nieuwe anchor naast Rob Trip. Van de Westelaken valt af en toe in bij het Achtuurjournaal en kent dus het klappen van de zweep.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020