Excite

Wil de echte Mark Zuckerberg nu opstaan

Facebook-oprichter Mark Zuckerberg mag dan belachelijk veel geld hebben, hij is zijn gevoel voor humor gelukkig niet kwijt geraakt. In het Amerikaanse programma Saturday Night Live (SNL) stond hij samen met Jesse Eisenberg, die de rol van Zuckerberg speelde in The Social Network, op het podium.

De voor een Oscar genomineerde acteur speelt Zuckerberg heel overtuigend in The Social Network. Wel komt de whizzkid wat nors, en zelfs autistisch over. De oprichter van Facebook gaf al eerder aan niet erg blij te zijn met dat beeld. In een interview met Time Magazine deed hij het af als 'onzin'. Zijn optreden in SNL is ongetwijfeld een poging dat recht te zetten.

En dat lukte hem. Helemaal omdat de Jesse Eisenberg niet op de hoogte leek te zijn van de komst van Zuckerberg. De twee staan wat ongemakkelijk op het podium en de acteur vraagt Zuckerberg of hij wellicht The Social Network gezien heeft. Natuurlijk heeft de Facebook-oprichter het verhaal over zijn eigen leven gezien, en zegt het na wat aarzeling een 'interessante film' te vinden. Eisenberg neemt dat maar als een comliment.

Bekijk hieronder de onverwachte ontmoeting tussen de voor een Oscar genomineerde acteur en de man van 15 miljard.

Afbeelding: youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020