Excite

Wil je een 3D-camera? Of een met een ingebouwde projector? Binnenkort op de markt!

Als je houdt van fotograferen én van gadgets, dan kun je dit najaar je hart ophalen. Nikon komt namelijk met een bijzonder fototoestel met ingebouwde projector en FujiFilm introduceert een heuse 3D camera!

De nieuwe camera van Nikon, de Coolpix S1000pj, maakt onderdeel uit van de nieuwe camera’s in de Coolpix-lijn, maar is een duidelijke uitschieter. Met dit model kun je namelijk foto’s en filmpjes direct in het groot bekijken, dankzij de ingebouwde projector. Deze extra functionaliteit doet niets af aan de andere kenmerken van het toestel: een resolutie van 12,1 megapixels, een 5x zoom functie en verschillende garanties tegen het maken van onscherpe foto’s. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan beeldstabilisatie. Ook erg handig: een glimlachmeter waarbij je precies op het juiste moment – als er gelachen wordt! – een foto kunt maken.

Als je aan zo’n projector nog niet genoeg hebt, dan zul je nog heel even moeten wachten: in september komt namelijk het nieuwe toestel van FujiFilm op de markt: een fototoestel waarmee je 3D foto’s en filmpjes kunt maken! Deze FinePix REAL 3D W1 ziet eruit als een gewoon fototoestel, maar laat duidelijk zien dat schijn bedriegt! Dit merk je overigens al in de winkel: de Nikon is verkrijgbaar voor net wat meer dan €400,-, terwijl de FujiFilm camera straks waarschijnlijk zo rond de €600,- gaat kosten!

Afbeelding: Flickr account ssh

Beelden van de nieuwe fotografierevolutie

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020