Excite

Wil Sabia de nieuwe Sylvie worden?

  • © Getty Images
De soap rond Rafael van der Vaart en Sabia Engizek lijkt zich voort te zetten. Waar familie van Rafael vertelt dat de twee uit elkaar zijn en dat de breuk definitief is, lijkt Sabia daar niet aan te willen en claimt ze zelfs al meer dan drie maanden zwanger te zijn van Raf. Dat weerhield de vader van Rafael er echter niet van om afgelopen weekend naar Hamburg te rijden en de spullen van zijn zoon uit hun gezamenlijke huis te halen.

Het is niet voor het eerst dat Sabia verwikkeld raakt in een geruchtmakende breuk. Eerder wilde voetballer Khalid Boulahrouz al van haar scheiden. De druppel was voor hem toen hij op het WK van 2010 in Zuid-Afrika zijn -dan-vrouw aan de telefoon krijgt, die woedend is omdat hij al een half uur zijn telefoon niet opneemt. Als echter blijkt dat Sabia zwanger is, geven ze de relatie nog een kans. Twee jaar later blijkt de koek alsnog op.

Sabia verdween echter nooit helemaal uit beeld, want ze was nog steeds de beste vriendin van Sylvie Meis. Toen Sylvie en Rafael echter relatieproblemen kregen, was het Sabia die er met de man van haar hartsvriendin vandoor ging. Volgens een andere voetbalvrouw - die anoniem wil blijven - zou Sabia vooral heel graag de nieuwe Sylvie Meis worden. Daarom noemde ze haar zoontje Daamin, iets dat sterk lijkt op 'Damian', zoals de zoon van Sylvie heet. Ook is dat de reden dat ze er vandoor ging met Rafael.

Toen Sabia echter met Rafael wilde trouwen en kinderen van hem wilde, trok hij aan de rem. Dit tot groot ongenoegen van Sabia. Volgens Rafael's familie is het Sabia alleen maar te doen om zijn geld, zij zijn dan ook blij met de breuk. Rafael zelf wil er echter niets over zeggen. Wel is hij naar Spanje gegaan om te voetballen bij zijn nieuwe club, terwijl Sabia nog steeds in Hamburg woont.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021