Excite

Wilde darter Van Gerwen zijn vrouw bedriegen?

  • © Getty Images
Dartkoning Michael van Gerwen zou zijn vrouw Daphne hebben willen bedriegen met een fan. De 25e jarige topdarter is al enige tijd getrouwd met zijn jeugdliefde, maar probeerde desalniettemin fan Tracy van 24 het bed in te krijgen. De twee zouden elkaar een maand geleden in Bradford ontmoet hebben. Hij vroeg om haar telefoonnummer en stuurde haar vrijwel meteen seksueel getinte berichtjes.

In zijn berichtjes gaf Michael aan dat hij graag wilde afspreken met Tracy en dat hij een hotelkamer had geboekt om af te spreken. Hij zou hebben gestuurd: "We hebben een kamer nodig en je weet wat daar gaat gebeuren." Ook zou hij haar op het hart hebben gedrukt om het tussen hen te houden: "Je moet me beloven dat je hier met niemand over praat. Ik kan in de problemen komen."

Wat die problemen precies waren, gaf hij later pas in een berichtje toe, namelijk dat hij al een relatie had. Ondanks dat wilde Tracy toch met hem afspreken, omdat ze zeker wilde weten dat ze al die tijd ook echt met de beroemde darter contact had gehad. Ze ontmoetten elkaar en Tracy vroeg of ze op hem moest wachten in de bar. Van Gerwen gaf haar toen een sleutel van de kamer en zei dat hij ging douchen. Een paar minuten later sms'te hij dat ze naar boven mocht komen, maar dat ging Tracy toch te ver en ze ging er vandoor.

Nu vertelt ze in een Britse roddelkrant haar verhaal over 'The Lying Dutchman' en zegt ze dat iedereen mag weten wat voor rat Van Gerwen is. De manager van de darter wil het verhaal niet bevestigen of ontkennen en wil alleen benadrukken dat Van Gerwen gelukkig getrouwd is en dat hij helemaal toegewijd is aan zijn familie en zijn carrière.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021