Excite

'Wilders gaat iets vreselijks overkomen'

Twee paragnosten hebben voorspellingen gedaan over het jaar 2011. De naar het schijnt bekende voorspellers Wim Helsdingen en Annemarie Sips hebben in hun glazen bol gekeken wat het nieuwe jaar gaat brengen. Er was goed en slecht nieuws. Eén van de betere voorspellingen van Helsdingen is dat mensen in 2011 graag van hun stress afwillen. Gewaagd.

Over politicus Geert Wilders had de waarzegger een minder plezierige openbaring. ‘Ik krijg een verschrikkelijk beeld van de heer Wilders’ zei Helsdingen. ‘Het geeft de indruk dat er iets vreselijks gaat gebeuren.’ Het zou dus wel eens een slecht jaar kunnen worden voor de voorman van de PVV. Want ook op politiek gebied voorziet de paragnost niet veel goeds.

Hij voelt namelijk 'dat de Tweede Kamer gaat leeglopen.' In de maanden september en oktober voorziet Helsdingen voor het kabinet 'dusdanige problemen dat de zaak kan springen.' Waarover precies weet de helderziende niet. 'Zo helder zijn de beelden nooit.'

Gelukkig voor Wilders is de glazen bol van Annemarie Sips een stuk minder troebel: 'Het kabinet gaat het redden dit jaar. De basis die is gelegd is wordt alleen maar sterker. Vooral Rutte en Wilders steunen elkaar door en door en gaan met strakke hand het land besturen.' Wie van de twee paragnosten het bij het rechte eind heeft weten we pas aan het eind van 2011.

Afbeelding: Flickr, gebruiker senior frito

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020