Excite

Wilders wil Mohammed B. laten getuigen

Geert Wilders staat voor de rechtbank. Zijn rechtszaak begint 20 januari. Hij wordt namelijk verdacht van aanzetten tot haat, discriminatie en groepsbelediging. Uiteraard gericht op de Islam. Geert Wilders zal zich vooral beroepen op vrijheid van meningsuiting, waardoor het proces zeer interessant wordt voor wat er in de toekomst in Nederland nog wel en niet gezegd mag worden.

Wilders heeft inmiddels bekend gemaakt dat hij Mohammed B. wil oproepen als getuige. Mohammed B. zit vast voor de moord op Theo van Gogh in 2004. Door Mohammed B. te laten getuigen tijdens het proces, wil de PVV politicus aantonen hoe gevaarlijk de Islam is. Voor Geert Wilders is Mohammed B. niet een exces van de Islam, maar het uiteindelijke eindpunt waar de meeste moslims op uit zullen komen.

Het proces van Geert Wilders zal veel stof doen opwaaien in 2010. Zeker als de politicus getuigen als Mohammed B. zal gaan oproepen. Deze "inspiratiebron voor geweld" moet aantonen dat Geert Wilders de Islam een haatdragende godsdienst mag noemen. De PVV-er kennende, zal het proces gaan uitmonden in een mediacircus, waar de hele wereld aandacht aan zal geven.

Afbeelding: Flickr, Mauropm

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020