Excite

Will Ferrell strikt Kirsten Dunst

Will Ferrell is misschien wel de meest succesvolle komiek de Amerika op dit moment rijk is. Films als Anchorman en Blades of Glory lieten mensen massaal naar de bioscopen hollen. Maar ook als producer timmert Ferrell aan de weg. Voor zijn nieuwste project heeft hij actrice Kirsten Dunst voor de hoofdrol gevraagd.

Het project heeft als voorlopige titel Bacholerette gekregen. In de film worden drie beste vriendinnen uitgenodigd om de bruidsmeisjes te zijn van een meisje dat ze op de middelbare school nog voor ‘Pigface’ uitscholden. Dunst, bekend van onder andere Spiderman en Eternal Sunshine of the Spotless Mind, speelt één van de bruidsmeisjes. Volgens het script is ze tegelijkertijd je beste vriendin en je ergste vijand.

Ook de mooie Lizzy Caplan mag in de film opdraaien. Het is niet de eerste keer dat de 28-jarige brunette een pestkop speelt. Eerder nam ze die rol al op zich in de film Mean Girls, waarin de inmiddels wat minder succesvolle Lindsay Lohan het doelwit was.

De kans dat de film een enorme blockbuster wordt, is gering gezien het budget dat slechts drie miljoen dollar bedraagt. De film is gebaseerd op het toneelstuk Bachelorette, dat bij het productiebedrijf van Ferrell erg in de smaak viel.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018