Excite

Will Smith krijgt tien punten van Forbes

Will Smith scoort een perfecte tien! Dat is altijd fijn. Hij heeft met deze perfecte score de leiding genomen in de Star Currency-lijst van het vakblad Forbes. In principe betekent dat, dat Will Smith de beste acteur ter wereld is en dat als je van je film een succes wilt maken, je het beste de Fresh Prince of Bell Air kunt vragen.

Will Smith beter dan Tom en Tom

Zoals met wel meer zaken is het beste niet het goedkoopste. Will Smith is behalve de meest perfecte acteur ook de best betaalde acteur. Hij kost meer dan Tom Hanks, meer dan Tom Cruise, meer dan Mel Gibson in de negentiger jaren en hij levert je film ook meer op. Zoals gezegd wordt: je hebt Will Smith en je hebt de sterfelijken. Will Smith betekent dikke centen bij tijdens het openingsweekend en gegarandeerde miljarden voor je film. Daar moet je dus wel wat voor over hebben.

Will Smith ligt goed bij media, filmliefhebbers en critici

Will Smith staat in de Star Currency-lijst boven Johnny Depp, Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Angelina Jolie, die allen beoordeeld werden op 9,89 punten. De Star Currency-lijst wordt samengesteld door studiobazen, producenten, regisseurs en filmdistributeurs, die samen meer dan 1400 acteurs en actrices beoordelen. Gelet wordt op succes aan de kassa, hoe enthousiast de media van de persoon wordt en het acteertalent. De Fresh Prince of Hollywood, Will Smith, scoort in alle categorieën in ieder geval de perfecte tien.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020