Excite

Will Smith voelt zich te goed voor toeristenklasse

Will Smithvoelt zich blijkbaar een te grote ster om zich nog onder de ´normale mensen´ te bewegen. De 42-jarige acteur heeft zich de woede van een Ierse vliegtuigmaatschappij op de hals gehaald, omdat hij weigerde plaats te nemen in de toeristenklasse van een vliegtuig.

Smith was met zijn gezin in Ierland voor Willow, zijn 10-jarige dochter die in het voorprogramma van het tournee van Justin Bieber staat en daarmee ook het Verenigd Koninkrijk aandoet. Het gezelschap Smith moest een korte vlucht maken van de Ierse hoofdstad Dublin naar de Engelse stad Manchester. Toen bleek dat de luxere zitplaatsen allemaal al gereserveerd waren, besloot Smith’s management op het laatste moment de tickets te annuleren en voor tienduizend pond een privéjet te huren voor het gezin.

De vliegtuigmaatschappij had behoorlijk wat moeite gedaan om het Smith en zijn gezin naar de zin te maken en is niet te spreken over de annulering van de tickets. In Engeland was al gezorgd voor een vip-aankomst. "We begrijpen dat hij gewend is om in stijl te reizen, maar we zijn echt van streek," liet een medewerker van de maatschappij weten aan de Britse krant Daily Mirror.

"Het heeft een aantal wenkbrauwen doen fronsen, want het komt een beetje over als een belediging," vertelt een andere bron. "Het heeft iedereen verrast, want het was een korte vlucht en de toeristenklasse is ook erg comfortabel."

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021