Excite

William en Kate gaan samenwonen

Prins William en zijn Kate gaan 29 april trouwen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ze na de bruiloft bij elkaar zullen wonen. Of toch wel? Wanneer het stel terug is van hun huwelijksreis gaan ze namelijk samenwonen met Prins Harry. Dit klinkt wat vreemd, maar is wel te verklaren. Prins William en Kate weten namelijk nog helemaal niet waar ze definitief gaan wonen. Gelukkig dus dat ze terecht kunnen bij Harry.

Het tweetal zal wel genoeg privacy krijgen. Er zijn ook genoeg verblijven zodat William, Kate en Harry elkaar niet telkens in de weg lopen. Ook zullen William en Kate door de week ergens anders wonen, namelijk in Noord Wales. Daar moet William namelijk veel zijn voor het leger.

Het bruidspaar is wel al op zoek naar een eigen stek. Ze hebben al verschillende plaatsen op het hoofd, namelijk Buckingham Palace, St. James’s Palace en Kensington Palace. Waar ze uiteindelijk werkelijk gaan wonen is nog maar de vraag. Het is fijn dat ze tot die tijd toch een plek hebben waar ze terecht kunnen.

De bruiloft van William en Kate zal ook in Nederland worden uitgezonden op televisie. Onze eigen Prins Willem Alexander en Prinses Maxima zullen bij de bruiloft aanwezig zijn en een dag later zijn ze terug in Nederland om Koninginnedag te vieren.

Afbeelding: Flickr account shiningdarkness

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021