Excite

William en Kate terug van huwelijksreis Seychellen

Prins William en zijn vrouw Kate zijn teruggekeerd van hun huwelijksreis. Tien dagen lang hebben de twee kunnen genieten in een luxueus resort op de Seychellen, een eilandengroep ten oosten van Afrika. Natuurlijk hadden William en Kate de beschikking over een privé eilandje.

Van te voren werd er veel gespeculeerd over de bestemming van de huwelijksreis. Na het onvergetelijke huwelijk ging William eerst weer aan de slag als helikopterpiloot voor de Royal Airforce, alvorens met zijn vrouw de wittebroodsweken te vieren. Uiteindelijk werden het dus de Seychellen, zo weet The Sun.

Achteraf gezien een logische keuze. In 2007 brachten William en Kate daar al eerder een vakantie door en volgens eilandbewoners drukte de Prins hen toen op het hart dat hij nog nooit zo'n fijne vakantie had gehad als op de Seychellen. Ook nu was het koninklijk paar vol lof. Een woordvoerder zei het volgende: ''Het paar heeft een ontzettend leuk tijd gehad, en ze zijn de regering van de Seychellen dankbaar voor de onvergetelijke en speciale tien dagen de ze daar doorgebracht hebben.''

Ook hadden William en Kate een persoonlijk dankwoordje over voor de eilandbewoners. Tijdens de laatste dag van hun huwelijksreis nodigde het paar de kustwacht van de Seychellen uit op hun privé eiland, om ze te bedanken voor de goede zorgen en de privacy waarvan ze hebben kunnen genieten.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020