Excite

William en Kate verwachten tweede kind in april

  • Source: Gettyimages
Prins William en zijn vrouw Kate hebben aangekondigd dat ze hun tweede kindje in april 2015 verwachten. Dat de gravin van Cambridge weer zwanger was werd vorige maand al aangekondigd, maar nu is ook bekend wanneer ze is uitgerekend. In een verklaring gaf de 32-jarige Kate aan dat ze veel last heeft van ochtendmisselijkheid, maar dat het langzamerhand wat beter gaat.

In de afgelopen periode hebben Kate en haar inmiddels een jaar oude zoontje George veel tijd doorgebracht bij haar ouders, zodat ze een beetje bij kon komen van de misselijkheid. Volgens bronnen zou de gravin zelfs last hebben van 'hyperemesis gravidarum', wat ervoor zorgt dat aanstaande moeders hevig over moeten geven. Moeder Carole Middleton zou haar dochter vooral verwennen met kruidenthee, terwijl ze zich ontfermt over haar kleinzoon.

Tijdens haar vorige zwangerschap had Kate last van dezelfde problemen. Toen werd ze zelfs vanwege ernstige uitdroging opgenomen in het ziekenhuis. Volgens bronnen is Kate nu even ziek, maar kunnen haar dokters haar dit keer beter en sneller behandelen. Daarom hoeft ze nu nog niet naar het ziekenhuis. Overigens ontkracht ze met deze tweede zwangerschap het gerucht dat eerder ging, namelijk dat ze onvruchtbaar zou zijn.

Dinsdag zal Kate voor het eerst weer in het openbaar verschijnen. Ze verwelkomt dan samen met William President Tony Tan van Singapore, die een vierdaags bezoek aan het Verenigd Koninkrijk brengt.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021