Excite

Willie Wartaal wil het liefst snel kinderen

Willie Wartaal, een van de bandleden van De Jeugd van Tegenwoordig, wil het liefst zo snel mogelijk kinderen. Hij vindt namelijk dat je ze op een ‘normale leeftijd’ moet krijgen en niet pas heel laat. Voor Wartaal – die eigenlijk Olliçio Locadia heet – komen kinderen nu wel iets dichterbij. Hij heeft namelijk sinds kort weer een relatie. Met deze vrouw wil hij wel oud worden, heeft hij in een interview aangegeven. Of dat ook gaat lukken, is altijd spannend. Wartaal staat er niet om bekend dat hij vaak lange relaties aangaat. Hij zegt zelf dat hij meestal niet zijn best doet voor dingen en dat het daar dan op stuk loopt.

Willie Wartaal is op dit moment 28 en wat hem betreft is dat wel een natuurlijke leeftijd om aan kinderen te beginnen. Als het aan hem lag, had het over tien jaar ook gemogen maar dat lijkt hem niet verstandig. Hij denkt dat dat zelfs onmogelijk is. Hij wil namelijk niet graag een veel jongere vrouw en als hij nog tien jaar zou wachten en een vriendin van zijn eigen leeftijd heeft dan gaat ook de biologische klok meespelen en bestaat de kans dat er helemaal geen kinderen komen.

Overigens is Wartaal waar het vrouwen betreft niet per se kieskeurig. Hij wil dan liever geen veel jongere vrouw waar hij niet mee kan praten maar zijn droomvrouw is ook niet per se lang en slank. Lelijk worden we uiteindelijk toch allemaal, aldus de rapper.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020