Excite

Wim Luyk blijft strijden voor een vrije Postbank

Wim Luyk probeert nog steeds voor elkaar te krijgen wat Anouk nog niet lukt. Wim Luyk heeft een jaar geleden de site Postbankmoetblijven.nl opgericht in de hoop mensen te overtuigen dat de wereld beter af is met de Postbank, in plaats van met een fusie tussen de ING en de Postbank. Zangeres Anouk probeert inmiddels ook haar steentje bij te dragen, maar na het verschijnen van haar spotje kwam de ING met het nieuws dat er weer duizend banen in Nederland verdwijnen.

Te weinig media-aandacht

Wim Luyk kijkt bedroefd naar het samengaan van de ING en de Postbank. Daar werk je jezelf dan een jaar voor uit de naad op het internet. Postbankmoetblijven.nl blijkt niet het succes te hebben dat Wim Luyk gehoopt had. Hij verwijt een gebrekkige media-aandacht. Volgens hem zijn daardoor te weinig Postbank-klanten gemobiliseerd. De laatste dagen beginnen er echter wat meer mensen te reageren op de site. Beter te laat dan nooit, moeten zij gedacht hebben.

De strijd wordt niet gestaakt

Overigens is Wim Luyk al lang en breed overgestapt op een andere bank. Dat helpt zijn doelen ook niet echt. Hij vindt de ING te autoritair, dus heeft hij zijn natje en droogje bij een ander ondergebracht. Na vijftig jaar is dat een somber afscheid. Toch blijft Wim Luyk middels Postbankmoetblijven.nl strijden voor een vrij Postbank.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020