Excite

Winnaars People’s Choice Awards bekend

Tijdens een spetterende ceremonie in Los Angeles zijn de winnaars van de People’s Choice Awards bekend gemaakt. Mariah Carey viel hierbij niet alleen in de prijzen (beste RnB Artiest), maar ook bijna uit haar weinig verhullende jurk.

Mariah verscheen op de prijsuitreiking met een lange jurk met een enorm decolleté. Gelukkig was haar echtgenoot Nick Cannon erbij om ervoor te zorgen dat niet iedereen van het decolleté van Mariah kon meegenieten.

Mariah Carey was niet de enige wereldster die in de prijzen viel. Ook Taylor Swift kreeg een award voor beste vrouwelijke artiest. De film Twilight viel meerdere keren in de prijzen; zij wonen de awards voor beste On-screen Team en Beste Film. Verder kreeg Lady GaGa een award voor beste Popartiest en eentje voor beste Breakout Music Artist, werd Ellen DeGeneres beloond voor haar Talk Show en viel House in de prijzen als Beste TV Drama en Beste TV Drama Acteur (Hugh Laurie, hoofdrolspeler van House).

Tijdens de uitreiking kreeg Johnny Depp nog een bijzondere verrassing: toen de organisatoren van de uitreiking erachter kwamen dat Johnny Depp in de laatste tien jaar meer stemmen had gekregen dan wie dan ook, bleek dat een mooie reden om hem een speciale Actor of the Decade award aan te bieden.

De People’s Choice Award uitreiking is ieder jaar weer een spannende gelegenheid, waar reikhalzend naar uit wordt gekeken. Tijdens deze awardshow staat de keuze van het publiek namelijk centraal en dat is voor de meeste sterren natuurlijk het belangrijkst.

Afbeelding: Flickr account ricardoalvarez

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020