Excite

Without A Trace-ster in nieuwe J. K. Rowling film

Harry Potter-schrijfster J. K. Rowling weigert toestemming te geven voor een film over haar leven, maar dat weerhoudt filmmakers er niet van om toch door te gaan met een ongeautoriseerde versie. Poppy Montgomery, de actrice die vooral bekend is vanwege haar rol in Without A Trace, gaat waarschijnlijk de hoofdrol op zich nemen.

De blonde Poppy werd onlangs op de filmset in Vancouver gespot tijdens de opnames van een scène. De scène laat zien hoe Rowling voor het eerst haar debuut, The Philosopher’s Stone, voorleest. Deze scène werd opgenomen in een boekwinkel die ondanks de gelegenheid ook gewoon open was voor publiek.

De film zal tegen het einde van dit jaar uitkomen in de Verenigde Staten en wordt vertoond op Lifetime. Dat de opnames in Canada plaatsvinden is best opmerkelijk: voor Rowling beroemd werd, bracht ze haar tijd vooral door in Edinburgh en Portugal. Poppy doet wel alles om zich in te leven in haar rol; ze studeert momenteel op het accent van Rowling en gebruikt in de film blauwe contactlenzen.

Poppy heeft Rowling nog niet ontmoet en de kans dat die twee elkaar ontmoeten, is niet zo heel groot. Rowling houdt haar privé-leven zoveel mogelijk afgeschermd en wilde dan ook niet meewerken aan een film over haar leven. Voor ze bekend werd, leefde ze van een uitkering en had ze moeite om in het onderhoud te voorzien van haar en haar dochter. Inmiddels is de schrijfster ruim 800 miljoen waard.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020