Excite

Wordt David Beckham kaal?

Toegegeven, de man is nog steeds een sekssymbool. Maar ook het bijna foutloze uiterlijk van David Beckham blijkt aan veroudering onderhevig te zijn. Op foto’s blijkt namelijk dat de voetballer een flinke vleespet aan het kweken is. David Beckham wordt kaal!

David was samen met zijn vrouw Victoria, dochter Harper en goede vriend Gordon Ramsay op stap in Los Angeles toen de persfotografen hem voor de camera kregen. Op zich was er niets vreemds te zien, behalve dat op het achterhoofd van Beckham al een flinke kale plek te zien was. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de voetballer het liefst met een muts in het openbaar verschijnt.

De voetballer van LA Galaxy staat bekend om zijn perfecte haar, dus zijn kaalheid komt als een flinke schok. Ook sterrenkapster Karine Jackson schrok zich een hoedje. "Als vrouw houd ik van Beckhams haar, dus ik was een beetje geschokt toen ik dit zag," zei ze tegen de Daily Mail. "Maar we hebben ook foto’s van hem tijdens het zwemmen, dus als hij echt kaal aan het worden was, hadden we het dan ook wel gezien."

Volgens Jackson zou de kale plek wel eens een vlekje op de foto kunnen zijn of een tijdelijke kale plek, te wijten aan een wondje opgelopen tijdens het voetballen.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020