Excite

Wordt Emma Watson gepest?

In de films helpt ze Harry Potter tegen pestkoppen. Maar in het echte leven heeft Hermelien, ofwel Emma Watson, zelf last van pesterijen. Volgens verschillende bronnen is ze namelijk een doelwit voor haar klasgenoten op de prestigieuze Amerikaanse Brown University.

Vorige maand kondigde de 21-jarige actrice aan dat ze haar opleiding aan Brown voor onbepaalde tijd stop zou zetten, omdat ze het te druk heeft met haar acteercarrière. Maar de ware reden zou zijn dat ze voortdurend door haar medestudenten gejend wordt.

Een bron vertelde aan The Daily News dat de pesterijen vooral voorkwamen als Emma een antwoord gaf tijdens een college. ‘Tien punten voor Griffoendor!’ zou regelmatig door de collegezaal schallen. Begin 2009 gaf Emma, die Europese Vrouwengeschiedenis en Drama studeert, aan dat ze bang was niet bij haar medestudenten te passen, omdat ze rijk en beroemd was.

Ondertussen doet de actrice zelf alsof er niets aan de hand is. "Ik ga nog steeds mijn diploma halen, alleen ik doe er waarschijnlijk een paar semesters langer over," aldus de actrice op haar eigen website. In de wandelgangen is echter al te horen dat Emma mogelijk naar een andere universiteit gaat. Zelf heeft de actrice uiteraard nog niet gereageerd op de verhalen over het pestgedrag van haar studiegenoten.

Afbeelding: Flickr, gebruiker ellasportfolio

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020