Excite

Wordt Justin Bieber het land uitgezet?

Een petitie om Justin Bieber het land uit te zetten is in zes dagen meer dan honderdduizend keer ondertekend. De handtekeningenactie werd vorige week opgezet toen de 19-jarige Bieber werd gearresteerd bij een straatrace. De petitie zorgt er nu voor dat de Amerikaanse regering officieel op het verzoek moet reageren.

Slecht voorbeeld

De jonge zanger woont in Californië, maar heeft een Canadese nationaliteit. Voor veel mensen was de arrestatie woensdag een druppel die de emmer deed overlopen. De initiatiefnemers van de petitie vinden Bieber een slecht voorbeeld voor Amerikaanse jeugd en een bedreiging voor de veiligheid. Bieber gaf bij zijn arrestatie toe alcohol, drugs en medicijnen te hebben gebruikt. De petitie start daarom met de woorden:

"Wij, de burgers van de Verenigde Staten, willen graag dat de gevaarlijke, onverantwoordelijke, destructieve en drugsgebruikende Justin Bieber wordt gedeporteerd".

Obama

Justin Bieber doet erg zijn best om een ‘bad boy’ imago te creëren voor zichzelf, maar naar alle waarschijnlijkheid zal het met zijn uitzetting niet zo’n vaart lopen. President Obama en dan in het bijzonder zijn twee dochters Sasha en Malia zijn namelijk groot fan van de zanger. Zo heeft Justin Bieber al meerdere keren opgetreden in het Witte Huis. Naar verwachting zal Barack Obama dan ook niet de verblijfsvergunning van de zanger intrekken.

Chris Brown

Inmiddels zijn fans van de zanger verschillende petities gestart om Justin Bieber juist in Amerika te houden. Een van de fans vindt dat er meer aandacht moet komen voor de goede dingen die de Canadese zanger heeft gedaan, bijvoorbeeld om mensen te helpen. Ook zijn er mensen in Amerika die veel ergere dingen hebben gedaan dan Justin Bieber. “Kijk naar Chris Brown. Hij is zelfs aangeklaagd voor mishandeling.”

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020