Excite

Wormenregen zorgt ervoor dat gym niet doorgaat

In een dorpje in Schotland dachten de leerlingen lekker te sporten op een sportveld. Maar helaas verdween dit plezier al snel. Het begon opeens wormen te regenen. De kinderen hadden net een warming-up gedaan en wilden beginnen met een potje voetbal. Op dat moment hoorde de gymleraar vreemde ploffen op de grond. Dit bleken wormen te zijn die uit de lucht kwamen vallen.

De kinderen begonnen in eerste instantie hard te lachen. Het is natuurlijk ook best bizar. Maar de wormen bleven komen en daarom is de klas toch maar de school ingevlucht. Er waren al meer dan twintig gevallen toen de groep naar binnen ging en de wormen bleven komen. Andere leraren wilden de gymleraar van de school eerst niet geloven, tot ze het met eigen ogen zagen.

Waar de wormen vandaan kwamen, is geheel onduidelijk. Volgens de gymleraar kunnen de wormen niet van het dak zijn gegooid, want het dak was erg ver weg. Ook was het een hele mooie dag.

Volgens Met Office, het weerstation van Schotland, zouden de wormen meegevoerd kunnen zijn door de wind. Toch vindt ook Met Office het maar een vreemde bedoeling waar de vele wormen vandaan zijn gekomen.

Afbeelding: Flickr account merydith

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018