Excite

Wyclef Jean in hand geschoten

Hip hop-artiest zijn is een gevaarlijk vak, zo merkte ook Wyclef Jean. De zanger werd namelijk in zijn hand geschoten in Haïti. Hij is daar op het moment om een vriend te helpen die meedoet aan de presidentiële verkiezingen.

De artiest werd in zijn hand geschoten toen hij uit de auto stapte om een telefoontje te plegen. Hij had het zelf eerst niet eens door; hij hoorde ‘blow, blow, blow’ en keek vervolgens naar zijn rechterhand, waar hij geraakt was. Hij heeft geen flauw idee wie hem raakte of uit welke richting het kwam.

Na de ‘aanval’ is Wyclef Jean direct naar het ziekenhuis gegaan. Nadat zijn hand behandeld was, mocht hij weer naar huis. Volgens zijn manager is hij helemaal in orde en hoeven fans niet bang te zijn voor zijn gezondheid. Het management bedankt alle fans via Twitter wel voor alle steun en gebeden.

Haïti is het thuisland van Wyclef Jean, die nu in de Verenigde Staten woont. Hij was in het land om zijn vriend Michel Martelly te ondersteunen in de verkiezingen. Deze nieuwkomer heeft vooral onder jonge mensen veel aanhangers. Gisterenavond moesten zij een keuze maken tussen Martelly en de voormalige First Lady, Mirlande Manigat. Die is inmiddels 70 jaar oud.

Wyclef Jean is zelf redelijk gelaten onder het incident en geeft aan dat hij nog geen sokken kan stoppen, maar dat het drinken van een bakje espresso geen probleem is.

Afbeelding: Flickr account christopherharte

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021