Excite

X Factor Shirley en Pyke daten

Shirley en Pyke, twee deelnemers aan het programma X Factor, blijken steun bij elkaar gevonden te hebben. De twee zijn aan het daten. Ze zijn niet alleen door het programma bij elkaar gekomen, maar ook door het overlijden van Shirley’s vader.

Shirley heeft, mede door het overlijden van haar vader, een moeilijke periode achter de rug en was erg blij dat ze steun vond bij Pyke. De twee zouden al anderhalve maand aan het daten zijn. Hij heeft toen namelijk haar telefoonnummer gevraagd en van het een kwam het ander. Volgens Shirley zitten ze nog wel echt in de beginfase, maar ontwikkelt de relatie zich juist vanwege deze moeilijke periode erg snel. Shirley heeft inmiddels goed kunnen zien wat ze aan Pyke heeft; hij is lief en hij steunt haar in alles.

Shirley maakt deel uit van de band Adlicious en heeft besloten om ondanks het overlijden van haar vader gewoon door te gaan. Angela Groothuizen zag dit als een teken dat ze echt uit het juiste hout gesneden was. Zij is de coach van de band en heeft geprobeerd Shirley zoveel mogelijk bij te staan. Dat deed ze niet alleen, maar met een heel team.

Dat Adlicious gewoon doorgaat, wordt door iedereen gewaardeerd. Gordon zei drie weken geleden al dat de band wat hem betreft de winnaar van het programma was.

Afbeelding: Flickr account mac morrison

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018