Excite

Xander de Buisonje gaat trouwen

Xander de Buisonje heeft zijn Sophie ten huwelijk gevraagd en deed dit netjes op één knie, zoals het hoort. Ze zei meteen enthousiast ja en daarna hebben ze een potje gehuild.

Xander de Buisonje zegt in een interview: ‘Het huwelijk hing al een tijdje in de lucht, maar het was nu zulk mooi weer. Ik wilde niet meer wachten. Ik heb de ring gekocht terwijl ik zogenaamd naar zangles ging. Sophie wist echt van niks. En ik heb op de golfbaan afgelopen vrijdag eerst haar vader om de hand van Sophie gevraagd.’ Hij stuurde Sophie op een daar-ga-je tournee, en die begon bij een vriendin van Sophie, waar ze zou blijven eten.

Xander heeft ook zijn ex Wendy van Dijk gebeld om te vertellen over het goede nieuws. Hij was eerder bijna getrouwd met Wendy van Dijk, maar omdat hij een dag voor het huwelijk overspel opbiechtte. Xander de Buisonje zegt: ‘Ik wil gewoon niet wachten. En we gaan het gewoon in Nederland doen. Misschien wel in de tuin, want daar heb ik haar tenslotte ook gevraagd. De zoon die Wendy en ik hebben, Sem, wordt onze bruidsjonker. Hij zal een hele batterij neefjes aanvoeren en ons de ringen geven.’

Afbeelding: FlickrCC

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018