Excite

Yolanthe en Wesley willen kind

Yolanthe en Wesley Sneijder lijken het ideale sterrenkoppel. Ze willen dat predicaat nu bezegelen door te opteren voor een kind. Dat is tenminste wat roddelblad Story van Yolanthe heeft gehoord.

‘Wesley en ik praten veel over onze kinderwens. En als ik met Jessey aan het spelen ben, dan begint het bij mij wel te kriebelen om zélf een kindje te krijgen.’ Jessey, het vierjarige zoontje dat Wesley kreeg uit een eerder huwelijk met Ramona Streekstra, heeft wel oren naar een jonger broertje of zusje.

Tijdens het huwelijk tussen Yolanthe en Wesley, dat vorig jaar plaatsvond, liet Wesley al doorschemeren het helemaal niet erg te vinden om een groot gezin te hebben. ‘We hebben een prachtig leven en ik hoop dat we ons geluk mogen uitbreiden met een groot gezin. Met z'n allen aan een grote eettafel,’ vertelde de kersverse bruidegom destijds.

Story weet ook nog te melden dat Yolanthe zou hebben besloten om zich even wat minder op haar carrière en meer op haar privéleven te richten. Mocht dat inderdaad het geval zijn, dan lijkt het niet meer dan een kwestie van tijd voordat de liefdesbaby het levenslicht ziet.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020