Excite

Yolanthe en Wesley willen trouwen!

De inkt op de scheidingsakte van Wesley Sneijder is nog niet droog, of hij denkt alweer over trouwen. Hij vroeg zijn nieuwe vriendin Yolanthe Cabau van Kasbergen of ze met hem wilde trouwen.

Hoewel Yolanthe in de eerste instantie ook niet erg zat te wachten op een huwelijk, was ze toch blij toen de profvoetballer aan haar vroeg of ze in de toekomst wel met hem wilde trouwen. Ze zei dan ook volmondig ‘ja’ op zijn vraag.

Eerder had Yolanthe trouwplannen met Jan Smit. Aan dat sprookje kwam echter begin dit jaar onverwachts een einde. In de eerste instantie leek het erop dat Yolanthe vreemd was gegaan met Wesley, maar later kwam naar buiten dat het juist Jan was die regelmatig de bloemetjes buiten zette met andere dames, waaronder Liza, zijn jeugdliefde met wie hij nu samen is.

Voor Yolanthe is het verhaal ‘Jan Smit’ dan ook een gesloten boek. Het heeft haar behoorlijk wat tranen en woede gekost, maar ze is helemaal over hem heen. Wat hij met zijn leven doet, moet hij zelf weten, zo gaf de actrice aan. Zij is nu acht maanden samen met Wesley en voelt zich zielsgelukkig. Achterom kijken doet ze dan ook geen seconde. Daar heeft ze ook geen tijd voor, want de twee wonen net samen in Milaan én Yolanthe heeft al aangegeven dat ze ook graag kinderen van Wesley wil. Dit is opmerkelijk, aangezien het juist Jan was die destijds graag kinderen wilde, terwijl Yolanthe hier nog niet aan toe was.

Afbeelding: Flickr account alemaxale

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021