Excite

Yolanthe geeft puntentelling door

Yolanthe Cabau van Kasbergen heeft de grote eer om tijdens het Eurovisie Songfestival op 16 mei de puntentelling voor Nederland door te geven via een satellietverbinding aan Moskou.

Yolanthe Cabau van Kasbergen krijgt hiermee een miljoenenpubliek, aangezien ze live in heel Europa op de buis te zien is op het moment dat ze de puntentelling doorgeeft. Eerder gaven mensen zoals Paul de Leeuw en Esther Hart de scores door. Paul de Leeuw kwam zelfs nog negatief in het nieuws, toen hij de host van het Eurovisie Songfestival aan het versieren was. Deze actie werd niet door iedereen gewaardeerd.

Voor Nederland doen De Toppers mee met het nummer Shine. René Froger, Gordon en Jeroen van der Boom zijn nu al druk bezig met de voorbereidingen voor het Eurovisie Songfestival nummer. Tevens hebben de mannen een realitysoap, waarmee ze iedere donderdag op tv bij de TROS te zien zijn. De soap heet Op weg naar Moskou en laat zien hoe ze hun nummer promoten en wat er allemaal bij komt kijken als je meedoet aan het Songfestival.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020