Excite

Yolanthe heeft Wesley Sneijder handenvol geld gekost

Wesley Sneijder mag zich dan de koning te rijk voelen met de sexy Yolanthe Cabau van Kasbergen aan zijn zijde, in financieel opzicht heeft de romance hem flink wat centjes gekost. In de top 100 selfmade rijkaards jonger dan 40 jaar van het blad Quote staat de voetballer van Inter Milaan op plek 36.

De scheiding van zijn eerste vrouw Ramona heeft Wesley maar liefst zes miljoen euro gekost. Daarna stapte de voetballer met de bloedmooie Yolanthe in het huwelijksbootje, waarvoor hij nog eens 1,6 miljoen euro neerlegde. En dat voel je zowel in je portemonnee, als op de lijst van rijke stinkerds. Met een geschat vermogen van 16 miljoen euro is Wesley Sneijder slechts een middenmoter.

Hij moet dan ook dertien collega voetballers voor zich dulden. Nigel de Jong doet het met 17 miljoen ietsje beter dan de middenvelder van Inter. Ook de spaarvarkens van Dirk Kuijt (19 miljoen euro) en Robin van Persie (18 miljoen euro) zijn vetter dan die van Sneijder. Clarence Seedorf doet het niet onaardig met 45 miljoen euro.

Maar de rijkste voetballer van allemaal is Ruud van Nistelrooy. De spits van Hamburger SV en het Nederlands Elftal heeft maar liefst 56 miljoen euro op zijn bankrekening staan. Daarmee nestelt Van Nistelrooy zich in de top vijf van de lijst. De nummer één positie op de lijst wordt ingenomen door David Slager. De 38-jarige aandelenhandelaar werkte lange tijd bij Goldman Sachs en wordt geschat op 270 miljoen euro. Je leest het goed: 270 miljoen euro.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2021