Excite

Yolanthe herpakt zich en gaat gewoon verder

Yolanthe Cabau van Kasbergenpakt de draad weer op en wilde kort reageren over haar komende plannen en de breuk met Jan Smit, die sinds vorige week vrijdag officieel is. Het koppel ging uit elkaar nadat Yolanthe gezien was met voetballer Wesley Sneijder.

Yolanthe zegt in een interview over de breuk: ‘Dit is een heel moeilijke tijd in mijn leven. Ik ben heel verdrietig. Het kan beter, ja.’ Wel geeft ze aan dat ze blij is met de dingen die ze op dit moment doet als het gaat om haar carrière. Zo deed ze gisteren bijvoorbeeld auditie voor een rol in de film Mega Mindy. Ze heeft de rol gekregen voor de gemene Miss Volta heeft. Ze vertelt over deze film: ‘Het gaat over de strijd tussen de slechte superheld en de superheld Mega Mindy. Dit is een mooie kans om me te ontwikkelen als actrice. Ik ben de enige Nederlandse die meedoet, de rest is Belgisch. Ik ga naar allebei de premières, op 4 juli in Tuschinski in Amsterdam en op 5 juli in België. En ik ga volgend jaar weer een film doen.’

Daarnaast wil Yolanthe door blijven gaan met presenteren. De opnames van het nieuwe seizoen van het programma Te leuk om waar te zijn zullen volgende week beginnen. Het programma is van de TROS. Eerder waren de twee teamcaptains hiervan Horace Cohen en Jan Smit, maar voor het nieuwe seizoen is Jan Smit vervangen door Ali B. Volgens Yolanthe heeft de wisseling van teamcaptains niets te maken met de breuk tussen haar en Jan Smit. Het was al veel eerder besloten.

Afbeelding: Ansie.nl

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020