Excite

Yolanthe is zwanger

  • © Getty Images
De geruchten gaan al jaren, maar nu lijkt het ook daadwerkelijk waar te zijn: Yolanthe is zwanger! Yolanthe Sneijder-Cabau en haar man Wesley Sneijder zouden hun eerste kindje samen in oktober verwachten. Tenminste, als we Wesley Sneijder moeten geloven. Tijdens de wedstrijd tegen Turkije in de Amsterdam Arena stopte hij de bal onder zijn t-shirt en stak hij zijn duim in zijn mond.

Daarmee leek hij een hint te geven dat zijn vrouw nu eindelijk zwanger is. Later bevestigde hij dat nieuws ook nog eens bij de NOS. Voor de twee gaat dan een echte droom in vervulling. Wesley heeft al eens gezegd dat hij met Yolanthe een heel elftal wil en hoewel hij al een zoontje heeft en Yolanthe erg blij is dat ze zijn stiefmoeder mag zijn, heeft ook zij aangegeven dat moeder worden een belangrijke droom is.

De geruchten over een zwangerschap van Yolanthe zijn niet nieuw. Al sinds de twee trouwden wordt elke paar maanden in de media wel aangegeven dat ze zwanger is. Soms werden die geruchten ontkend, maar in veel gevallen nam het stel daar ook niet eens de tijd meer voor.

Opvallend detail is dat Yolanthe nu al even niet meer in de media gespot was. Ze zou zich hebben teruggetrokken na de nare reacties op haar verschijning in de RTL Late Night Show, waarna volop gespeculeerd werd over het werk dat ze aan haar gezicht had laten doen. Naar eigen zeggen zag ze er anders uit vanwege de belichting. Ook zouden de doorlopende babygeruchten haar veel pijn doen. Nu lijkt het er echter op dat de mediastilte misschien wel te maken heeft gehad met haar zwangerschap.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020