Excite

Yolanthe minder bloot bij Harpen Gala

Yolanthe Sneijder-Cabau zal bij het het Buma Harpen Gala een langere jurk dragen dan ze deed tijdens het Nationaal Songfestival. Het groene jurkje dat Yolanthe droeg dat twee maten te klein was, deed heel wat stof opwaaien. Hoewel velen ongetwijfeld hebben zitten smullen voor de televisie, op Twitter sprak menigeen schande van haar naaktloperij.

Zo was royaltydeskundige Marc van der Linden van mening dat alle kijkers amateurgynaecologen hadden kunnen worden mocht Yolanthe's jurkje nog net iets korter geweest zijn. Hoewel Yolanthe zelf geen spijt heeft van haar kledingkeuze en het glitterjurkje nog altijd prachtig vindt, heeft de vrouw van Wesley Sneijder voor de veiligheid toch maar overleg gepleegd met de directie van het Buma Harpen Gala.

De directie wil namelijk voorkomen dat er discussie losbarst over de jurk van Yolanthe na afloop van het gala. Maar dat betekent niet dat ze zal verschijnen in een hoepelrok met een coltrui erboven. Yolanthe zal iets langere kleding dragen, eventueel met een diep decolleté of een ondeugende split, weet het AD. Ja ja, wel de lusten en niet de lasten zullen ze gedacht hebben.

In een live televisieshow zal Yolanthe het gala presenteren waar onder andere de Zilveren en Gouden Harpen worden uitgereikt en zo ook de prijs voor het beste Nederlandse lied. De drie genomineerden in die laatste categorie zijn Caro Emerald, Marco Borsato samen met Guus Meeuwis en Kane.

Afbeelding: Youtube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2019