Excite

Yolanthe niet blij met seksfilmpje

Yolanthe Cabau Sneijder is helemaal niet blij met het pikante filmpje dat van haar op internet te zien is. Het gaat om een filmpje waarin Yolanthe als Turkse moslima door een skater wordt uitgekleed in het bos en op het punt staat seks met hem te hebben.

In het filmpje kleedt Yolanthe zich – op haar ondergoed na – volledig uit en gaat ze uitdagend voorovergebogen staan, zodat de skater kan zien dat er op haar string ‘doggy style’ staat. Deze scène komt uit de film Turkse Chick, die in 2006 opgenomen werd. Yolanthe was 21 toen ze deze rol speelde. Het filmpje is overal op internet te zien en in veel gevallen afgekort tot het stukje waarin Yolanthe uit de kleren gaat.

Yolanthe is hier niet blij mee, maar ook Motel Films, de producent die Turkse Chick opnam niet. Zij menen dat de film op deze manier helemaal uit de context gerukt wordt en dat dat niet de bedoeling is. Omdat de film echter al online heeft gestaan, is het bijna onmogelijk om hier iets aan te doen. Yolanthe heeft al laten onderzoeken of het filmpje offline te halen is, maar dat blijkt nogal moeilijk te zijn. Naar eigen zeggen deed ze het toen met volle overtuiging, maar kijkt ze er nu weer anders tegenaan, omdat ze zich ook ontwikkeld heeft.

Afbeelding: YouTube

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2018