Excite

Yolanthe Sneijder Cabau speelt liefje Marc Wahlberg

Presentatrice en actrice Yolanthe Sneijder – Cabau staat tegenwoordig het meest bekend om haar rol als voetbalvrouw van Wesley Sneijder, omdat al haar recentelijke programma’s op de Nederlandse televisie enorm teleurstellende kijkcijfers hadden. Gelukkig kan Yolanthe haar andere talent als actrice nog wel uitoefenen en niet op de minste plek. Ze heeft namelijk een rol verworven in de nieuwe speelfilm Pain & Gain als liefje van acteur Marc Wahlberg.

Yolanthe: een leuk project

Yolanthe liet onlangs via haar Twitter weten dat het haar speet dat ze zo weinig van zich liet horen, maar dat ze met een heel leuk project bezig was. “Het maakt mij het gelukkigste meisje op de wereld.” Nu lijkt dan duidelijk te zijn waar Yolanthe zo druk mee bezig is. Overigens staat ze niet vermeld als lid van de cast op grote filmsites zoals IMDb, dus of ze daadwerkelijk een rol heeft in de miljoenenproductie is nog niet bevestigd.

Foto’s in buitenlandse media

Yolanthes aandeel in de film Pain & Gain werd duidelijk nadat er foto’s in de buitenlandse media verschenen waarop Yolanthe op de set van de film te zien is, terwijl ze een babbeltje maakt met acteur Marc Wahlberg. Ook sportten de acteur en actrice samen. Het filmblad Variety onthulde vandaag dat Yolanthe de rol van Barbera op zich neemt: de vriendin van Marc Wahlberg die een bodybuilder speelt. Naast Yolanthe Sneijder-Cabau en Mark Wahlberg spelen ook Ed Harris, Anthony Mackie, Dwayne Johnson en Rob Corddry een rol in de film.

Holland - Excite Network Copyright ©1995 - 2020